Flickrummet

Här ligger jag på flickrummet och tittar på Star Trek, jag har alltid varit en nörd. Förr var det en Amiga 500 nu en klämkäck msi bärbar, annars är allt sig likt.

Spelen var bättre förr, oh vad jag saknar spel som Eye of the beholder. Nuförtiden blir jag mest rastlös av timslånga tutorials och ointressanta mellansekvenser. Spel nuförtiden är gjorda för dumma människor som behöver allt serverat. Nej tacka vet jag Eye of the beholder. Du behövde rita dina egna kartor för att hitta någonstans.

Allt var inte bättre förr. Jag minns när man satt och spolade kassettband på kusinens C 64, sen väntade 20 minuter och när spelet väl startade var det något av det sämsta man någonsin sett ( läs Tir na nog), och så fick man börja om proceduren igen.

Förr hade man mindre pengar också, det är mycket bättre nu när man har råd att köpa alla prylar man ”behöver”.

Men när jag ligger här på flickrummet är der inte mycket som har ändrats. Ganska najs känsla för en klimakteriekärring faktiskt.

Total Page Visits: 417 - Today Page Visits: 1