Dela FFS!
Botten
- 2dl mandelmjöl
- Drygt 1/2 dl sukrin
- 2 äggvitor
Fyllning
- 200g smör
- 1.25 dl sukrin melis
- 2 msk kakao
- Vaniljpulver en dutt
- 2 äggulor
Choklad
- 1 Nicks mjölkchoklad
- 2 msk kakao
- Skvätt grädde
Botten
På med ugnen 175grader –> vispa äggvitor–blanda resten av botteningredienserna–>vänd botteningredienserna i vispad äggvita–>gör ca 6 runda kakor på ett bakplåtspapper–>grädda ca 12 min.
Fyllning
Blanda rubbet–> lägg på botten som fått svalna lite.
Choklad
Blanda rubbet i kastrull–> smält–>kleta på.
Låt biskvierna ligga i kylen minst 30 minuter innan ni käkar upp dom. Jag vet att jag gjorde världens fulaste biskvier men dom gick ner.
Total Page Visits: 2248