Chokladbiskvier

Botten

  • 2dl mandelmjöl
  • Drygt 1/2 dl sukrin
  • 2 äggvitor

Fyllning

  • 200g smör
  • 1.25 dl sukrin melis
  • 2 msk kakao
  • Vaniljpulver en dutt
  • 2 äggulor

Choklad

  • 1 Nicks mjölkchoklad
  • 2 msk kakao
  • Skvätt grädde

Botten

På med ugnen 175grader –> vispa äggvitor–blanda resten av botteningredienserna–>vänd botteningredienserna i vispad äggvita–>gör ca 6 runda kakor på ett bakplåtspapper–>grädda ca 12 min.

Fyllning

Blanda rubbet–> lägg på botten som fått svalna lite.

Choklad

Blanda rubbet i kastrull–> smält–>kleta på.

Låt biskvierna ligga i kylen minst 30 minuter innan ni käkar upp dom. Jag vet att jag gjorde världens fulaste biskvier men dom gick ner.

Total Page Visits: 2248