Mia v.s. vallningar del 1

Dela FFS!
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Delningar

Jag har heroiska problem med vallningar och jag har nu startat krig mot min kropp. Helt galet vad jag svettas. På nätterna är det värst, jag har problem en gång i timmen och vaknar varje gång.

Detta resulterar i höjt fastesocker och jag är så seg på morgonen när jag ska till jobbet att jag sätter strumporna på händerna och be-hån på huvudet. Knäppa knappar är helt omöjligt så jag kommer gärna till jobbet opassande klädd. Frukost är det inte tal om att få ihop. Det är kaos helt enkelt.

Jag glömmer massor av saker och måste gå från bilen tillbaka hem och hämta grejer nästan varje dag. Jag har i alla fall missat något när jag väl är framme.

När jag kommer hem är jag supertrött. Laga mat och motionera är saker jag gör mer sällan nu.

På helgen behöver jag inte gå upp tidigt och det resulterar i att jag försöker sova igen det jag missat i veckan. Får inte mycket annat gjort.

Jag vill verkligen prova allt annat innan jag kastar in handduken och börjar med hormoner.

Jag har nu lusläst internet och listar här vad jag ska prova.

Detta har jag/ska jag testa:

Hundkylfilt – jag läste att någon tipsade om en sådan så jag beställde en på Widforss . Den var kalasnice och blev sval och skön MEN den var bara kall i ca 1-1,5 timmar sen vaknade jag överhettad igen. Filten måste ligga och vila en timme och sen kan man kyla sig en stund igen. Skam den som ger sig tänkte jag och beställde en till. Då kan jag byta ut dom under natten.

Fläkt – Det är supetbra, problemet är att jag har en som låter som en slagborr så jag återkommer när jag köpt en tystare.

Klimadynon – Piller, inköpta idag så jag återkommer med resultat.

Minska på socker – Det här är ett tips jag läser överallt och jag kan konstatera att det är ett värdelöst tips för mig. Jag äter inte socker. Strikt LCHF har alltså inte hjälpt.

Sluta röka – Neh, jag röker inte och tänker inte börja för att sluta igen.

Motion och styrketräning – det är jävligt svårt att ta sig ut på promenader när man är trött jämt. Så gymmet kan kvitta. Fungerar inte pillren återkommer jag till denna.

Har ni några tips? Jag är beredd att prova det mesta!

 

Total Page Visits: 686 - Today Page Visits: 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *