Mia V.S. Folkbokföringen AVSLUTAT

2019-10-30

Jag är rätt irriterad nu, någon jävla Uran***tsral By*****av har folkbokfört sig i min lägenhet med sin jävla unge. Så vi bor tydligen 4 personer här nu. Jag ringer skatteverket för att få idioten bortplockad. Skatteverket ska starta en utredning. Jag förklarar för dom att utredningen är färdig för jag äger lägenheten och Uran***tsral By*****av bor inte i den. Jag kräver att kärringen blir bortplockad omedelbart då jag inte vill att hon exempelvis ska kunna tillkalla låssmed för att öppna min dörr, inte heller vill jag få problem med kronofogden om hon har ekonomiska problem. Skatteverket talar då om för mig att jag nog inte behöver oroa mig då hon har barn. Jaha så kvinnor med barn kan aldrig göra något olagligt då, frågar jag.

Jag är så sjukt jävla irriterad över att Uran***tsral By*****av får stå kvar skriven hos mig under tiden skatteverket utreder. Fattar dom inte att jag kan få problem utav detta. Dom vet inte vem dom har att göra med. Dom kommer att få heltidsanställda en person för att svara i telefonen när jag ringer och frågar status på utredningen.

Kan inte bara folk lämna mig ifred, då skulle jag avsky dom så mycket mindre!

2019-11-01

Ringer Skatteverket som stänger tidigare dagen före Alla helgona

2019-11-02

Anmäler Uran***tsral By*****av för misstänkt bidragsfusk hos skatteverket, då jag misstaänker att det är det hon sysslar med. Samt att jag misstänker att dom tar allvarligare på bidragsfusk än på dom GIGANTISKA problem jag kan få utav det hela.

2019-11-04

Ringer skatteverket för att fråga hur det går med mitt ärende. Jag får till svar att det är under utredning. Jag hävdar igen att det inte behöver utredas då jag äger lägenheten och hon bor inte där. Jag påtalar också att det är helt  oacceptabelt att dom inte plockar bort henne från min adress.

2019-11-04

Jag har även upprättat en polisanmälan för brott mot folkbokföringslagen.

2019-11-04

Svar från skatteverket:

Angående ditt meddelande om fel adress för 81****-**08 Uran***tsral By*****av

 

Skatteverket har tagit emot din anmälan om felaktig folkbokföring för ovanstående person den 29 oktober 2019.

Vi har tyvärr väldigt hög arbetsbelastning och kan inte svara på när ärendet kommer att behandlas. Handläggningstiden för den här typen av ärenden är oftast flera månader. Något närmare besked kan vi tyvärr inte ge dig.

 

Med vänlig hälsning

Mariette

Skatteverket, Skatteupplysningen Tfn: 0771- 567 567

Twitter: @Skatteverket

www.skatteverket.se

 

Tror någon att jag kan acceptera detta? HUR kan dom motivera att det är ok att personen står kvar skriven på min adress under tiden dom utreder. DETTA ÄR INTE OK NÅGONSTANS!

2019-11-04

Mitt Svar:

Det är helt oacceptabelt. Människan måste bort från min adress omgående. Hon kan ställa till det för mig. Jag kan INTE acceptera att vänta flera månader.

Jag är oskyldig i det här, ni får plocka bort henne från min bostad. Sen kan ni utreda bäst ni vill. Men jag ska inte ha problemet under tiden

Maria

2019-11-06

Svar från skatteverket:

Hej!

Angående ditt meddelande om fel adress för 81****-**08 Uran***tsral By*****av

Skatteverket beklagar den långa väntetiden och förstår att det är frustrerande. Skatteverket tar emot stort antal meddelande om felaktig folkbokföring varje dag och samtliga önskar snabb handläggning. Vi riskbedömer informationen och hanterar i turordning utifrån skaderisk, och inte utifrån datum. Något närmare besked kan vi tyvärr inte ge dig.

Med vänlig hälsning

Mariette

Skatteverket, Skatteupplysningen Tfn: 0771- 567 567

NEPP detta godtar jag inte, jag vill veta HUR dom bedömer risk. Sen spelar det ingen roll. Personen ska bort från min adress, sen får dom utreda bäst dom vill.

2019-11-06 Ringer skatteverket för att ta reda på hur dom riskbedömer, jag vill veta vilka kriterier dom har för att man ska komma högt upp i kön. Jag frågar skatteverket vad dom har för kriterier, det har dom inget riktigt svar på.

Då frågar jag varför dom inte bara plockar bort Uran***tsral By*****av från min lägenhet. Svaret jag får då är att man litar på vad Uran***tsral By*****av har skrivit på flyttanmälan.

Då frågar jag varför man inte litar på personen som bor i lägenheten i stället. Svaret jag får är att man litar på människan som skriver flyttanmälan.

Jag frågar då hur jag kan bevisa att Uran***tsral By*****av inte bor hos mig, det kan jag inte säger skatteverket utan man måste få tag på Uran***tsral By*****av och fråga henne var  hon bor.

Jag kontrar med att det är förfärligt att man litar på den kriminella och inte den som faktiskt äger lägenheten. Då muttras det bara något om att man måste lita på folk som skriver flyttanmälningar.

Jag kräver då att få se flyttanmälan, det ska jag få göra och i samma veva talar hon om att det står c/o H**s**** på den. Jaha säger jag det är ju min granne.

Jag dammsuger nätet efter ett telefonnummer till min mycket hemlige granne och hittar ett. Jag ringer och får bekräftat att Uran***tsral By*****av bor där.

2019-11-06

Mitt senaste mail till skatteverket:

Hej

Nu har jag gått igenom alla grannar och det visar sig att hon ska vara skriven hos H**s**** (den c/o adress hon lämnat på flyttanmälan). Jag har talat med fru H**s**** som säger att Uran***tsral By*****av har fått ett brev från skatteverket igår. Grejen är att ingen av dom verkar förstå att dom måste ändra lägenhetsnummer. Dom tror att c/o adressen räcker. Hon ska skrivas om till lägenhet 1***.

Tel till fru H**s**** ( Där Uran***tsral By*****avbor) är 073********.

Nu har jag utrett åt er och önskar få en snabb lösning på problemet.

Mia

Vi får nu se hur lång tid det tar att få problemet löst, fortsättning följer…

2019-11-06

Svar från skatteverket:

 

Hej Mia!

Vill bara meddela dig att ditt ärende med lägenhetsnummer är åtgärdat nu.
Personerna är flyttade från ditt lägenhetsnummer.

Med vänlig hälsning

Jenny Granberg
Skattehandläggare

Skatteverket
Telefon: 010-5776507

Twitter: @Skatteverket
www.skatteverket.se

 

 

TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Total Page Visits: 1723 - Today Page Visits: 1

En reaktion till “Mia V.S. Folkbokföringen AVSLUTAT

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.