Ungefär dessa mängder, jag bara körde så jag har inte 100% koll. Konsistensen ska vara så man kan trycka ut den tunnt på ett bakplåtspapper. Blir den för tjock öka mjölk, blir smeten för tunn öka fiberhusk.
- 2 dl pofiber
- 3 msk smör
- 1/2 msk bakpulver
- 2 msk fiberhusk
- Knappt 100g Philadelphia
- 2-3 msk mandelmjöl
- Dutt salt
- 3 msk mjölk
- Sätt ugnen på 225°
- Blanda rubbet i en bunke, smält smöret först.
- Tryck ut tunnt på plåt med bakplåtspapper.
- Grädda botten 10-15 minuter, håll koll.
- Ta ut botten och lägg på det du vill ha på pizzan.
- In i ugnen så att osten smälter
Det här är lätt den godaste pizzabotten jag ätit som inte höjer mitt blodsocker!
Det här blodsockret har inte en typ 2 diabetiker efter en vanlig pizza:
Total Page Visits: 170 - Today Page Visits: 1