Bearable’s bästa LCHF pizzabotten

Dela FFS!
  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    14
    Delningar

Ungefär dessa mängder, jag bara körde så jag har inte 100% koll. Konsistensen ska vara så man kan trycka ut den tunnt på ett bakplåtspapper. Blir den för tjock öka mjölk, blir smeten för tunn öka fiberhusk.

  • 2 dl pofiber
  • 3 msk smör
  • 1/2 msk bakpulver
  • 2 msk fiberhusk
  • Knappt 100g Philadelphia
  • 2-3 msk mandelmjöl
  • Dutt salt
  • 3 msk mjölk
  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Blanda rubbet i en bunke, smält smöret först.
  3. Tryck ut tunnt på plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda botten 10-15 minuter, håll koll.
  5. Ta ut botten och lägg på det du vill ha på pizzan.
  6. In i ugnen så att osten smälter

Det här är lätt den godaste pizzabotten jag ätit som inte höjer mitt blodsocker!

Det här blodsockret har inte en typ 2 diabetiker efter en vanlig pizza:

Total Page Visits: 170 - Today Page Visits: 1