Om mig

Känsliga och lättstötta personer undanbedes. Här kommer jag att skriva det andan faller på men stort fokus på hur jag tycker man bäst bekämpar diabetes typ 2 med kost och motion. Är du en pastaberoende smörgåsaddict kommer du antagligen bara bli stött. Hardcore LCHF anhängare med stort hat mot statiner och religiös tro på kolloidalt silver kommer också sätta fettkaffet i vrångstrupen. Jag kommer hålla med och argumentera mot er båda.

Har du inte nerver av stål rekommenderar jag dig att söka information någon annan stans. Jag är en omedicinerad typ 2 med en manisk personlighet och en fast beslutsamhet att den här sjukdomen går att övervinna!

Alla recept jag lägger upp har jag dubbel och trippelkollat att mitt blodsocker förblir lågt av. Det finns massor av varianter av varje recept ute på internet, jag har gjort om dom flesta lite så dom faller mig i smaken. För en sak är säker, när man är typ 2 och vägrar äta saker som höjer sockret blir man professor Baltazar i köket!

Min mat är enkel, god och mättande. Den är inte stylad och komplicerad. Den innehåller väldigt lite kolhydrater och ingredienserna finns överallt. Jag tänker inte ge någon dåligt samvete för att sötningsmedel är gott jag skiter i var det handlas. Så länge det inte höjer blodsockret så struntar jag i om biffen är dansk eller grädden är tysk.

Bearable kommer utav min livsfilosofi, människor som hela tiden strävar efter konstant lycka går ofta omkring och känner sig misslyckade. Jag strävar efter uthärdlighet, då blir allt annat en bonus!
Alltså jag repeterar: Är du inte intresserad av att bli medicinfri, vandra vidare det här är ingen sida för er som vill unna sig saker som höjer blodsockret. 

 

Total Page Visits: 1468 - Today Page Visits: 1